Veelgestelde vragen

Wie zijn jullie?

Boot-Outlet is dé winkel voor al jouw watersport benodigdheden. Dankzij onze outlet formule ben je verzekerd van de beste artikelen voor de laagste prijs. We bieden een ruime keus aan onderhouds artikelen en geven graag advies.

Meer weten? Over ons

Waar zijn jullie bereikbaar?

Voor vragen of opmerkingen kan je ons bereiken via ons contactformulier op de contact pagina. We streven ernaar binnen 3 werkdagen te reageren.

Wat zijn de verzendkosten?

Elke bestelling die je bij ons plaatst wordt bezorgd voor € 4.95.

Artikelen die groter of zwaarder zijn dan een standaard postpakket hebben een eigen tarief. Deze wordt berekend bij de checkout.

Zijn de prijzen inclusief BTW?

Ja, al onze prijzen zijn inclusief de BTW. Speciaal voor onze zakelijke klanten word het BTW bedrag wel in de winkelwagen en op de orderbevestiging vermeld. Deze orderbevestiging kan dan in de administratie worden ingevoerd als inkoopfactuur.

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Je kan bij ons veilig betalen met iDeal, overboeking en creditcard.

Wat zijn jullie bankgegevens?

Onze bankgegevens zijn:

Boot-outlet.nl
NL54 RABO 0149882319

Kan ik de bezorgtijd van het pakketje bepalen?

Nee dat kan niet. Leveringen worden in de middag en avond bezorgd door Post.nl. Bij onze zakelijke klanten leveren ze overdag.

Hoe weet ik dat jullie mijn bestelling hebben ontvangen?

Na je bestelling krijg je van ons een e-mail met daarin de bevestiging van de bestelling. Hierin vindt je nogmaals het orderbedrag, de bestelde artikelen,jouw naam, het factuur- en bezorgadres en de eventuele betalingsinstructies. Wij verzenden geen pakketten voordat de betaling is ontvangen.

Ik heb een andere vraag of opmerking

Je mag altijd contact met ons opnemen! Dat kan via dit contactformulier. We streven ernaar om binnen 3 werkdagen te rageren.

Onze outlet formule

Bij Boot-Outlet geloven we in het leveren van de beste watersportartikelen tegen de meest betaalbare prijzen. Onze unieke outletformule garandeert dat je toegang hebt tot hoogwaardige producten zonder je budget te overschrijden. Dit komt doordat we grootschalig inkopen bij fabrikanten, waardoor we de voordelen van onze scherpe inkoopprijzen direct aan jou kunnen doorgeven. We willen dat watersport voor iedereen betaalbaar en haalbaar is, en onze outletformule is daar een weerspiegeling van.