OMC Stern Drives 1964-1986 Repair Manual

OMC Stern Drives 1964-1986 Repair Manual

De OMC Sterndrives die vanaf 1964 op de markt kwamen waren een revolutie in watersportland. Deze electrisch geschakelde staartstukken waren een hoogstaand stuk techniek. De schakeling gebeurde met een electrisch bekrachtigde overbrenging waardoor de schakeling vliegensvlug en zonder tandenknarsen plaatsvond. Bij Boot-Outlet heeft u nu de mogelijkheid om alle ins en outs van deze bijzondere OMC Stern Drives te weten te komen.

In deze service manual vind een in een stap voor stap methode hoe u de hele motor en hekdrive uit elkaar kan halen en repareren. Een combinatie van hands-on ervaring en uitgebreid onderzoek heeft geleid tot een gebruiksvriendelijk handboek. Honderden orginele foto's en illustraties helpen de lezer door elke klus en kunnen hoge reparatiekosten worden bespaard terwijl u toch veilig het water op kunt.

Met dit service boek krijgt een een uitstekend inzicht in wat er allemaal in uw motor of hekdrive afspeeld. Zowel de onervaren sleutelaar die alleen zijn motor goed wil onderhouden als de veeleisende motorliefhebber zal veel aan dit service handboek hebben.

Dit boek is geschreven in het Engels.

Prijs per stuk
79,50
Op voorraad