Handpompje voor staartstukolie

Dit handpompje past op o.a. op de flessen van Sierra, Quicksilver en Yamalube staartstukolie. Het pompje wordt geleverd met een nippel met 3/8 draad welke geschikt is om de staartstukken van Mercury / Johnson / Evinrude /  en Chrysler buitenboordmotoren en Mercruiser Z-drives mee te vullen. Met de los te bestellen nippels kunt u ook de oliereservoirs van andere buitenboordmotoren vullen

In deze set zitten alle nippels voor buitenboordmotoren en Z-drives. Deze handpomp past op de flessen van Sierra, Starbrite, Mercruiser etc maar met de bijgeleverde verloopnippel ook op flessen met een Europese schroefdop.

Met dit eenvoudig op de fles staartolie te monteren handpompje gaat het vullen van het tandwielhuis van uw buitenboordmotor of Z-drive een stuk eenvoudiger en zonder knoeien. U draait eenvoudig de 2 oilie pluggen is het staartsuk los en laat de oude olie eruit lopen. Dan schroeft u de nippel in de onderste vulopening en pompt de olie vanuit de fles in het staartstuk, net zolang tot de olie uit de bovendste vulopening komt. Vervolgens draait u de bovenste plug vast en verwijdert de nippel uit de onderste vulopening en draait de andere plug in de onderste vulopening.

Maak uw keuze
Prijs per stuk
16,95
Op voorraad