Yamaha Marine Blue Metallic verf

Yamaha Marine Blue Metallic verf voor buitenboordmotoren

Tijdens een onderhoudsbeurt aan uw motor is het ook een goede gelegenheid het uiterlijk van uw motor eens op te knappen. Boot-Outlet heeft nu spuitbussen verf waarmee u op een eenvoudige wijze uw motor weer als nieuw maakt.

De spuitbussen met verf van Boot-Outlet voor Yamaha buitenboordmotoren zijn leverbaar in verschillende kleuren blauw en grijs . Met deze spuitbussen heeft u de orginele kleur en wordt uw motor of staartstuk van uw Yamaha buitenboordmotor weer als nieuw.

Het is belangrijke dat deze verf een goede grondlaag heeft. Boot-Outlet heeft zink primer in de kleur groen of grijs welke uitstekend hecht op de aluminium staartstukken van uw Yamaha buitenboordmotor

Deze kleur Marine Blue Metallic is voor Yamaha buitenboordmotoren. Deze spuitbussen met verf geven niet alleen een mooier uiterlijk aan uw motor maar zorgen ook voor een goede bescherming tegen corrosie. Voor een optimaal resultaat adviseren wij u een goede grondverf op het blanke metaal te spuiten en vervolgens de Yamaha Marine Blue Metallic voor buitenboordmotoren te gebruiken.

Deze verf is voor modellen van bouwjaar 1984-1993

Prijs per stuk
14,95
Op voorraad