Volvo Penta Aquamatic grijs

Volvo Penta Aquamatic sterndrive grijs

Tijdens een onderhoudsbeurt aan uw sterndrive is het ook een goede gelegenheid het uiterlijk van uw sterndrive eens op te knappen. Boot-Outlet heeft nu spuitbussen verf waarmee u op een eenvoudige wijze uw sterndrive weer als nieuw maakt.

De spuitbussen met verf voor Volvo Penta zijn leverbaar in verschillende kleuren zoals het groen of rood waarin de motorblokken worden gespoten, en grijs voor de staartstukken van de sterndrive modellen. Met deze spuitbussen heeft u de orginele kleur en wordt uw motor of staartstuk van uw Volvo Penta inboordmotor weer als nieuw.

Het is belangrijke dat deze verf een goede grondlaag heeft. Boot-Outlet heeft zink primer in de kleur groen of grijs welke uitstekend hecht op de motorblokken en staartstukken van Volvo Penta.

Deze kleur grijs is voor de staartstukken Aquamatic van Volvo Penta Deze spuitbussen met verf geven niet alleen een mooier uiterlijk aan uw motor maar zorgen ook voor een goede bescherming tegen corrosie. Voor een optimaal resultaat adviseren wij u een goede grondverf op het blanke metaal te spuiten en vervolgens de Volvo Penta grijs voor Aquamatic staartstukken te gebruiken.

Prijs per stuk
14,50
Op voorraad