Champion Bougie N9YC

Champion N9YC bougie bij Boot-Outlet

Voordat de grote opmars begon van de Japanse buitenboordmotoren was Champion de bougie hoflevernacier voor bijna elke benzine motor die gebruikt werd in de watersport. Vele Amerikaanse buitenboordmotoren waren voorzien van Champion bougies als deze de fabriek uitkwamen. Of je nu een Johnson, Evinrude, Chrysler of een Mercury buitenboormotor had ( of nu maar even de grote Amerikaanse merken te noemen ) de Champion bougie was de standaard.

Ook in de Inboordmotoren was Champion de standaard bougie. De meeste inboard benzine motoren waren en zijn nog steeds gebaseerd op de Amerikaanse GM motoren en waren dan ook voorzien van de Champion bougies

Boot-Outlet heeft nog een heel assortiment met Champion bougies in voorraad. . In de moderne Evinrude E-TEC motoren zitten nog steeds Champion bougies. Bovendien worden de Champion bougies ook veel gebruikt in bromfietsen, brom- scooters en motorfietsen.

Niet alleen voor de service-beurt / winterbeurt maar ook voor noodgevallen is het raadzaam een extra set bougies aan boord te hebben!

P.S. De afbeelding is een voorbeeld en kan afwijken van de werkelijkheid!

Normale prijs
3,59
Uw korting
- € 0,00
Actieprijs per stuk
3,59
Op voorraad