ProMax 200 24Volt, 10Amp.

ProMax 200 Acculader 10Amp.

Deze lader behoort tot de absolute topklasse onder de laders. De ProMax 200 is instelbaar waardoor de lader perfect op verschillende accutype's en toepassingen afgestemd kan worden. Het juiste laadprogramma kan heel eenvoudig met één drukknop zelf ingesteld kan worden. Zo heeft de ProMax 200 laadprogramma's voor "stand alone" en "on-board" toepassingen. Ook voor accu's die regelmatig diep ontladen worden bevat de ProMax 200 een speciaal laadprogramma wat uiteraard de levensduur van de accuten goede komt.

De microprocessor zorgt voor een betrouwbare en stabiele lading. De accuspanning en, afhankelijk van het laadprogramma, de tijdsduur van het laadproces wordt gecontroleerd zodat het doorladen van een kapotte accu voorkomen kan worden. De laadstatus is door middel van led's eenvoudig af te lezen. Een unieke toegevoegde waarde is dat het spanningsverlies dat optreedt over de kabels automatisch gecompenseerd wordt.

Door de druppellaadfunctie kan de ProMax 200 parmanent aan zowel de 230VAC als aan de accu aangesloten blijven. Mocht de accuspanning tijdens de druppellading  dalen, dan zal de lader terugkeren naar de hoofdlading. De ProMax 200 is hierdoor ook perfect geschikt als inbouwlader.

De lader is tevens leverbaar met een ingangsspanning van 115Volt.

Specificaties:

Type ProMax 224-10
Spanning Vdc 24Volt
Stroom 10Amp.
Afmetingen L x B x H 27 x 16,5 x 9,6 cm.
Gewicht 6kg
Max. accu 100Ah.


Klikt u hier voor de uitgebreide specificaties.

Prijs per stuk
327,50
Op voorraad